Месец на руски филм „Руска зима“ во Кинотека

Прогласување на Карен Шахназаров за DOCTOR HONORIS CAUSA на Универзитетот за аудиовизуелни уметности… Со филмот „Ана Каренина: Приказната на Вронски“ најновото остварување на Карен

Read more