Добри практики: одговорноста и развојот на современата култура и уметност

Дискусијата и работилница за длабински цртеж Добри практики: одговорноста и развојот на современата култура и уметност кои се случуваат во Младинскиот културен центар (џебно кино) на 17 и 18

Read more