Изложбa „Мистична безазленост“ на Дије Блаца

Во КИЦ, Изложбениот салон – Империјал 2 на 6 септември 2018 (четврток) со почеток во 20:00 часот ќе се одржи изложбата „Мистична безазленост“ на

Read more