Дизајнерски конкурс “Hyundai: Driven by Design”

Со цел да се даде поддршка на младите модни дизајнери и да се збогати уметничката позадина на нашата заедница, на настанот Fashion & Lifestyle

Read more

Елена Кичевска ја претставува нова колекција од брендот HERITAGE

Денес (четврток, 13 декември) со почеток во 20 часот во Јавна соба / Public Room ќе биде отворена изложба на новата колекција на накит

Read more