Концерт на Музичка младина на Македонија во Салон 19 19

Вечерва, (27.11.2023, понеделник), во Културно информативниот центар – Салон 19:19 ќе се одржи концерт на Музичка младина на Македонија, со почеток во 19:19 часот.

Read more