Конкурс за поетската награда „Даница Ручигај“

Друштвото на писателите на Македонија традиционално го распишува Конкурс за доделување на наградата „Даница Ручигај“ за најдобра поетска книга од писателка-членка на ДПМ, објавена во

Read more