Пиано дуото Марк Соле-Лери / Фредерик Шовел на Охридско лето

Утревечер (понеделник, 25 јули 2011 година) во рамките на фестивалот „Охридско лето“ ќе се одржи концерт на истакнатото пиано дуо Марк Соле-Лери / Фредерик

Read more