Тековен репертоар на кино Милениум

Од петок (11.03.2011) нов репертоар на Градско кино Милениум ____________________________________________ „Црниот лебед“ Почеток на претставите 20:00; 22:30 Наслов на филмот: „Црниот лебед“ Наслов на

Read more

“This Is Not an American Movie” од утре во кино Милениум

Македонскиот акционен филм „Ова не е американски филм“ (“This Is Not an American Movie”), од утревечер, петок (25.02.2011г.), во термините 20 и 22:30 часот,

Read more