„Крајот на времето“ на Манчевски ја доби наградата Curator’s Choice

Краткиот експериментален филм „Крајот на времето” на Милчо Манчевски доби награда Curator’s Choice на американскиот патувачки филмски фестивал за кратки филмови Wandering Reel Traveling

Read more