Објавена на македонски „Човекот по име Уве“ од шведскиот автор Фредрик Бакман

Фредрик Бакман е шведски писател и колумнист, кој пишува лесно движечки приказни – одисеи за обичниот маж и обичната жена, за нивните секојдневни храбри

Read more