Хуманитарна изведба на претставата „Галеб“ во МНТ

Во рамките на проектот Црвен крст во акција – Промоција на хумани вредности, со поддршка на Црвен крст на Македонија – Општинска организација Центар,во

Read more

МНТ со премиера на „Галеб“ од А.П. Чехов во режија на Нина Николиќ

Македонски народен театар ја најавува премиерата на претставата „Галеб” од А.П. Чехов во режија на Нина Николиќ. Премиерата на претставата е на 18 декември

Read more