МТВ ќе ја репризира „Бушава азбука“

„Бушава азбука“, легендарната и многу наградувана телевизиска серија на драматургот Горан Стефановски и режисерот Слободан Унковски репризно ќе биде емитувана на Македонската телевизија со

Read more

Претставата „Солун, град на духови “ пред Споменикот на слободата

Во понеделник, на 20 август, на Споменикот на слободата во Кочани, со почеток од 20 часот ќе биде прикажана театарската претстава „Солун, град на

Read more