Јубилејно 10-то издание на „Бош фест“ во Гевгелија

Три дена исполнети со концерти, инсталации, работилници, изложби, перформанси и филмови ќе бидат белег на јубилејниот десетти меморијален мултимедијален арт фестивал „Бош Фест“. Фестивалот

Read more