Концерт на „Битола отворен град 2019“ со Психомодо Поп, Ласт Експедишн и Дивље Свиње

Голем музички концерт на „Битола отворен град 2019“ со Психомодо Поп, Ласт Експедишн и Дивље Свиње на  30 јуни 2019 (недела) со почеток во

Read more