Награди и гала концерт за крај на фестивалот „Езерски бисери 2018“

Пијанистот Колос Цури (Македонија) и пејачката Кира Гоголадзе (Русија) се лауреати од прв степен и добитници на највисокото признание „Бисер на фестивалот“ на Езерски

Read more