Државниот архив ќе подари изданија на Бигорскиот манастир

Поголема збирка од изданијата на Државиот архив на Македонија ќе го збогати книжниот фонд на библиотеката на манастирот „Свети Јован Бигорски“ кој беше опожарен

Read more