Македонскиот актер Благој Веселинов со награда на Берлинскиот филмски фестивал

Актерот Благој Веселинов се закити со награда на 69-тото издание на Берлинскиот филмски фестивал… Овој 34-годишен македонски актер ја доби статуетката „Shooting star“, која

Read more