IN MEMORIAM: Почина Атанас Коларовски

Почина Атанас Коларовски, игроорец и кореограф од првата генерација на „Танец“, Во својата 96-та година од животот, денеска почина Атанас Коларовски, знаменитиот игроорец и

Read more