Започнува 29-та Меѓународна ликовна колонија Галичник

Почнувајќи од 15.08.2018 година (среда), ќе започне традиционалната 29-та Меѓународна ликовна колонија – Галичник, која ќе се одржи во срцето на Мијачијата, село Галичник.

Read more