Концерт “Турски амам” на Гудачкиот камерен оркестар “Арко”

Концерт “ТУРСКИ АМАМ” на Гудачкиот камерен оркестар “АРКО”, во рамки на фестивалот Скопско лето… Вечерва (вторник, 16 јули) со почеток во 20:30 часот во

Read more