Министерот Адеми ја посети „Спомен-куќата на Мајка Тереза“

Министерот за култура Асаф Адеми вчера ја посети Националната установа „Спомен-куќа на Мајка Тереза“, посветена на светицата Мајка Тереза. Во рамките на посетата, како

Read more