Успешни „Денови на културата на Република Македонија во Анкара“

Со бројни овации и аплаузи синоќа во реномираниот „Mузеј на слики и скулптури“ во Анкара (Турција) беа поздравени настапите на Ансамблот за народни игри

Read more