Промоција на книга за македонскиот еротски фолклор

Во среда, 7 јули 2021 година, во Културно-информативниот центар на Скопје, со почеток во 19.00 часот, ќе биде промовирана книгата „(И)стории од долапот: избор

Read more

Промоција на книгата „Културна фабрика“ од Ана Мартиноска

Промоција на книгата „Културна фабрика (Огледи за родот, градот и популарната култура)“ на Ана Мартиноска во вторник (9 април 2019) со почеток во 19

Read more