Презентација за унгарската музика на македонската сцена

Презентацијата ќе се одржи на 29 мај (среда) во 12 часот, во просториите на Универзитетот за аудио-визулени уметности ЕФТА (ЕСРА). Во рамките на Неделата

Read more