Што ќе се случи доколку ја немаме Амазонската шума?

Деновиве на големо слушаме за големи еколошки катастрофи при кои со пожари беа зафатени Сибир и уште неколку други локации низ светот. Но ако

Read more

„Амазон“ вложува пет милијарди долари за развој на два нови центра

Гигантот во онлајн трговијата „Амазон“ соопшти дека за свое второ седиште избрал две локации во околината на градовите Њујорк и Вашингтон. На двете локации,

Read more