„Амазон“ вложува пет милијарди долари за развој на два нови центра

Гигантот во онлајн трговијата „Амазон“ соопшти дека за свое второ седиште избрал две локации во околината на градовите Њујорк и Вашингтон. На двете локации,

Read more