Амамот во Гевгелија по реконструкцијата Ликовна галерија

Во Гевгелија вчера (четврток, 12 јули) започна фасадирањето на објектот на некогашниот Амам, како последна трета фаза од реконструкцијата на овој споменик на културата.

Read more