Изложба на фотографии на Александрос Вретакос во Галерија Рудиќ

Во сабота, (11.11.2023) во 19 часот, во Галерија Рудиќ ќе се отвори изложба на фотографии на Александрос Вретакос, под името “Вевчански бајки и кошмари“.

Read more