„Охридско лето“ со концерт на српскиот пијанист Александар Маџар

„Охридско лето“ го заокружува првиот дел од фестивалската програма со вечерашниот концерт на српскиот пијанист Александар Маџар, во катедралната црква „Света Софија“. Александар Маџар

Read more