„Шрапнел шок“ и „Стаклена менажерија“ на Академска сцена

В четврток (1 ноември, 2012) во 20:00 часот на Академската сцена при Факултетот за драмски уметности во Скопје, ќе се одиграат испитните вежби „Шрапнел

Read more