Концерт на триото „Ад Либитум“ во МОБ

Концерт на триото “Ад Либитум” кое го сочинуваат Елена Граматиковска на пијано, Климент Тодороски, виолина, и Божидар Пејиќ, виолончело, ќе се одржи вечерва (сабота,

Read more