Перформанс на Здружението на слепи лица од Битола

Денеска (4 август, понеделник) од 18:00-20:00 во Магаза ќе биде одржан перформансот „Ние не гледаме со очи, ние гледаме со срце – За Битола“ на Здружението на Слепи лица од Битола.

cveke

Во рамките на овој настан ќе биде отворена изложба на ракотворби изработени од слепи лица, промоција на кратка монографија за Здружението за слепи лица – Битола, оддавање признанија „Почесни членови“ на Здружението на Слепи лица Битола, Поетски рецитал и музичко сценски перформанс.

You May Also Like