Битолскиот театар по Лондон, со премиера на „Хенри VI“ и на матичната сцена

Фотографии од сцената на Шекспир Глоуб театарот во Лондон. Битолскиот театар со премиера на  „Хенри VI“ од Вилијам Шекспир, во режија на Џон Блондел, на матичната сцена во Битола. Во сабота, на 19 мај, со почеток во 20:00 часот.

You May Also Like