Cineplexx кино програма (09.05 до 15.05)

Оваа недела на кино програмата пристигна научно-фантастичната драма „Забранета љубов 3D“. Приказна за момчето кое во паралелниот свет ја бара својата одамна изгубена љубов од младоста.

Адам и Идн се заљубиле како тинејџери и покрај фактот дека живеат во превртени светови со гравитација која ги одвлекува во спротивни насоки. Десет години подоцна, по присилната разделба, Адам тргнува на опасна потрага повторно да се поврзе со својата љубов.

РАСПОРЕД НА КИНО ПРОЕКЦИИ:

Забранета љубов 3D (Upside down)
работни денови: 16:50, 18:55, 20:10, 20:55
викенд: 16:50, 18:55, 20:10, 20:55

Венчавка на годината (The big wedding)
работни денови: 17:10, 19:00, 20:30, 22:15, 23:10
викенд: 17:10, 19:00, 20:30, 22:15, 23:10

Книгата на мртвите (Evil dead)
работни денови: 19:40, 21:30, 22:30, 23:20
викенд: 19:40, 21:30, 22:30, 23:20

Железниот човек 3 3D (Iron Man 3)
работни денови: 17:20, 18:00, 20:00, 21:00, 22:35
викенд: 12:10, 14:45, 17:20, 18:00, 20:00, 21:00, 22:35

Транс (Trance)
работни денови: 18:50, 23:10
викенд: 19:00, 23:10

Страшен филм 5 (Scary movie 5)
работни денови: 19:10, 21:10, 23:00
викенд: 19:10, 21:10, 23:00

Џи Ај Џо 2 (G.I. Joe: Retaliation)
работни денови: 20:50
викенд: 21:00

Падот на Олимп (Olympus has fallen)
работни денови: 22:30
викенд: 22:30

Уништен град (Broken city)
работни денови:17:00
викенд: 17:00

АНИМИРАНИ ФИЛМОВИ

Замбезија 3D (Zambezia)
работни денови:16:20, 18:00
викенд: 11:20, 13:00, 14:40, 16:20, 18:00

Замбезија 2D (Zambezia)
работни денови: 15:50
викенд: 13:30, 15:20

Џек, убиецот на џинови 3D (Jack the giant slayer)
работни денови: 17:45
викенд: 13:15, 15:30, 17:45

Чудовишта 3D (Monsters Inc.)
работни денови: 16:00
викенд: 12:00, 14:00, 16:00

Крудс 3D (Croods)
работни денови: 16:50
викенд: 11:00, 13:00, 15:00, 17:00

Царството на волшебникот од Оз 3D (Oz the great and powerful)
работни денови: 17:30, 20:00
викенд: 12:30, 15:00, 17:30, 20:00

Растури ги Ралф 3D (Wreck-it Ralph)
викенд: 12:20, 14:45

*Киното го задржува правото за промена на програмата.

You May Also Like