60 илјади денари изгреба битолчанецот Петријан

Минатиот викенд, среќен за битолчанецот Петријан Ристески. Тој го надополни богато семејно стебло со среќни добитници на Државната лотарија.

lotarija petrijan bt

Ристески го одбра својот Подарок и доби 60 илјади денари. Добитниот инстант лоз Подарок го купил од продажното место Планет ХЈ во стараша чаршија во Битола. Изборот го направил сосема случајно. Со друштво влегле во продажното место, прво одбрале Твингоманија која им донела мала добивка од 40 денари, по која следувала и малку поголема добивка од 400 денари. Забавата ја продолжиле со нова игра на среќа, Инстант лотаријата Подарок. Овој лоз на Петријан му донел неколку помали добивки од 5о денари, за на крај да стигне и до навистина убавата добивка од 60.000,00 денари.

Само за потсетување Инстант лотаријата ПОДАРОК има цел да ви ги развесели празниците, па дури и да ви го претвори во празник некој сосема обичен ден. Со лозот ПОДАРОК ви овозможуваме да ја решите дилемата за подарок за роденден, именден или било каков друг повод. Со добивките од лозот ПОДАРОК развеселете се самите или другите.

Цената на лозот ПОДАРОК е 50 денари, а во игра ве очекуваат бројни парични премии од 50 до 60.000 денари. За повеќе забава вклучени се и помали добивки, кои го прават секој трет лоз е добитен, но и ги зголемуваат шансите за повеќе забава. Трите идентични суми во лозот се вашата лозинка за добивка во оваа игра на среќа.

Со најубави желби за љубов и дружење, одберете го вашиот среќен ПОДАРОК! Инстант лозот ПОДАРОК може да го пронајдете во сите продажни места со знакот на детелинка ширум Македонија.

Кој гребе, тој добива!

За добро,
Државна Лотарија на Македонија

(комерцијален текст)

You May Also Like