Повик за публикување на Државниот архив за 2021 година

Државниот архив објавува повик за прибирање предлози за публикување во 2021 година. Во повикот се дадени насоките при поднесување на предлозите, како и насоките при изработка на публикациите.

Конкурсот со сите информации можете да го погледнете и симнете ТУКА.  Конкурсот трае до 30 ноември 2020.

 

 

 

You May Also Like