Репертоар на МНТ за септември 2018 година

Тековен репертоар во Македонскиот народен театар, во текот на месец септември 2018 година…

11.9 (вто.) |„СИЛЈАН ШТРКОТ ШАНЦА“| мала сцена | 20:00

12.9 (сре.) |„РАЗГОВОРИ ВО ЧЕТИРИ ОЧИ“| мала сцена| 20:00

13.9 (пет.) |„КЕЦ НА ДЕСЕТКА“| мала сцена| 20:00

14.9 (пет.) |„АВАНТУРИТЕ НА АЛАДИН“| голема сцена | 19:00

17.9 (пон.) |„ТЕРОРИЗАМ“| мала сцена | 20:00

18.9 (вто.) |„ДУХ“| голема сцена | 20:00

20.9 (чет.) |„БЛОКБАСТЕР“ МОТ 2018| голема сцена | 20:00

21.9 (пет.) |„НЕ СЕ КЛАДИ НА ЕНГЛЕЗИ“| мала сцена | 20:00

27.9 (чет.) ПРЕМИЕРА |„БУРЕ БАРУТ“|, во рамките на МОТ гостува Босанско народно позориште Зеница, БИХ | голема сцена | 20:00

29.9 (саб.) ПРЕМИЕРА |„ЕДЕН МЕСЕЦ НА СЕЛО“| голема сцена | 20:00

Повеќе за претставите http://mnt.mk/mk/repertoar/monthcalendar/2018/9/-

Информации на тел.+389.2.3230.304

You May Also Like