„Нешто ќе те питам бабо…“ на Некст тајм за пола месец со милион посети

За нешто повеќе од две недели, преработката на нумерата „Нешто ќе те питам бабо“ од страна на рок дуото Некст тајм, достигна посетеност од над еден милион пати…

Спотот кој беше промовиран пред околу 17 дена, секојдневно е вртен од страна на македонската публика, но според коментарите и од слушатели од земјите од соседството.

You May Also Like