Репертоар на кино Милениум

Поради големиот интерес, филмот „Трето полувреме“ и понатаму се прикажува во три термини. На останатиот дел од репертоарот на кино Милениум се следниве наслови:

ПЕТОК(12.10):

13:00 – Европски филм
15:00 – „Мадагаскар 3: Најбараните во Европа”3Д
17:30 – “ТРЕТО ПОЛУВРЕМЕ”
20:00 – “ТРЕТО ПОЛУВРЕМЕ”
22:30 – “ТРЕТО ПОЛУВРЕМЕ”

САБОТА и НЕДЕЛА – (13 и 14.10):

11:00 – „ЛЕДЕНО ДОБА – 4“ 3Д
13:00 – „Мадагаскар 3: Најбараните во Европа”3Д
15:00 – „Мадагаскар 3: Најбараните во Европа”3Д
17:30 – “ТРЕТО ПОЛУВРЕМЕ”
20:00 – “ТРЕТО ПОЛУВРЕМЕ”
22:30 – “ТРЕТО ПОЛУВРЕМЕ”

ПОНЕДЕЛНИК(15.10) – ЧЕТВРТОК(18.10):

13:00 – Европски филм
15:00 – „Мадагаскар 3: Најбараните во Европа” 3Д
17:30 – “ТРЕТО ПОЛУВРЕМЕ”
20:00 – “ТРЕТО ПОЛУВРЕМЕ”
22:30 –  “ТРЕТО ПОЛУВРЕМЕ”

You May Also Like