Репертоар на кино Милениум (5-12 јуни)

Публиката и оваа седмица сеуште на репертоарот на Милениум ќе има можност да ги погледне свежите холивудски филмски продукции “Edge of Tomorrow”, “X-Men: Days of Future Past”, “Godzilla”, “The Amazing Spider-Man 2″…

Филмовите се прикажуваат во следниве термини:

ЧЕТВРТОК- ПЕТОК(05.06 – 06.06):
13:00 – Неверојатниот Човек-Пајак 2 3Д (The Amazing Spider-Man 23D)
15:30 – Атомски од десно (Atomskizdesna)
17:30 -Годзила 3Д (Godzilla 3D)
20:00-Икс-Мен: Денови на идното минато 3Д (X-Men: DaysofFuturePast 3D)
22:30 -Наработнаиднината 3Д (Edge of Tomorrow 3D)- Премиера

САБОТА – НЕДЕЛА(07.06 – 08.06):
11:00 – Господин Пибоди и Шерман 3Д (Mr. Peabody&Sherman 3D)
13:00 – Рио 2 3Д (Rio 23D)
15:00 – Неверојатниот Човек-Пајак 2 3Д (The Amazing Spider-Man 23D)
17:30 -Годзила 3Д (Godzilla 3D)
20:00-Икс-Мен: Денови на идното минато 3Д (X-Men: DaysofFuturePast 3D)
22:30 -Наработнаиднината 3Д (Edge of Tomorrow 3D)

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА(09.06 – 11.06):
13:00 – Неверојатниот Човек-Пајак 2 3Д (The Amazing Spider-Man 23D)
15:30 – Атомски од десно (Atomskizdesna)
17:30 -Годзила 3Д (Godzilla 3D)
20:00-Икс-Мен: Денови на идното минато 3Д (X-Men: DaysofFuturePast 3D)
22:30 -Наработнаиднината 3Д (Edge of Tomorrow 3D)

You May Also Like