Промоција на книгата „Сенки на поетичноста“ во Охрид

Денеска (понеделник, 4 февруари 2013 година), со почеток во 13:00 часот, ќе се одржи промоција на книгата  „Сенки на поетичноста“ од Пандора Јовановска Илиевска, во Изложбениот салон, при НУ Центар за култура „Григор Прличев“ – Охрид.

Промотор на книгата а Паскал Гилевски, а истата ќе биде во артистичка изведба на Билјана Билаловиќ и Стрезо Стаматоски.

You May Also Like