Годишна изложба на карикатури во Остен

Утре (четврток, 27 декември) во галерија „Остен“ во 12:00 часот ќе се отвори годишната изложба на  македонските карикатуристи.

Во исто време ќе се отвори и изложбата на карикатуристот Мирослав Георгиевски Миро  “Еротски карикатури“.

„Остен“ , како препознатлив бренд во областа на карикатурата ја одржува традицијата на организирање на годишна изложба на македонските карикатуристи.

You May Also Like