Репортажа на британски новинар од австриското село Факинг

Изминатите неколку години, се направија мал милион шеги на сметка на малото село Факинг (Fucking) во Австрија…

Ова прекрасно малечко село, со околу 300 жители, во регионот Горна Австрија, е постојано подложено на потсмев поради името и неговото значење на англиски.

You May Also Like