Наближува петок 13-ти, еден хороскопски знак ќе му се радува

Хороскопските препораки и совети не треба секогаш да се сфаќаат сериозно, туку повеќе како забава…

Оваа недела петок 13-ти и ретроградниот Меркур ќе се поклопат, па астролозите предупредуваат дека многумина би можеле да имаат проблеми во комуникацијата.

Бидејќи Меркур е таа проблематична планета на зодијакот, нејзината ретроградна природа може да предизвика многумина да се чувствуваат малку понесреќно овој петок на 13-ти од претходните. Затоа погрижете се да забавите и внимателно размислете пред да донесете каква било одлука“, велат  астролозите за Elite Daily.

Истиот ден Јупитер ќе се префрли во знакот на Овен, што не се случило од 2011 година. Ова на Овните ќе им даде различни можности за напредок во сите области од животот, па не мора да се грижат за овој петок 13-ти.

You May Also Like