Фантастична приказна: Кога ќе добиеш втора шанса за живот

Фантастична животна приказна на еден африкански морепловец кој поради случаен сптлет на околности преживува при несреќата, а благодарение на неговта умешност преживува додека не доажаат спасувачите.

Вистинита приказна којa ќе ве остави без зборови. Потврда дека чуда се случуваат.

You May Also Like