Нови модел на „Луј Витон“ цик-цак патики

„Луј Витон“ продолжува да ги поместува границите на луксузот, а најново во тој поглед се скромните цик-цак патики.

Гломазните патики повторно се во мода, па француската компанија посака парче и од овој колач.

Цик-цак патиките својата слава ја стекнаа кон крајот на минатиот век и беа инспирирани од скејтерите.

Новиот „Луј Витон“ модел има гломазен горен дел и цик-цак детали сместени на средишните и страничните делови.

Цената е 1.175 долари, а овие патики се достапни во сини, бели и портокалови нијанси.

You May Also Like