Клои Кардашијан со нова модна линија која поттикнува на спорт

Клои Кардашијан, една од сестрите на истоимениот „клан“ беше изложена на најмногу критики од фановите поради својата фигура.

Тоа допринесе да почне режим на исхрана и да спортува редовно дефинитивно. Резултатите се видливи, а сега таа сака да ја предаде таа инспирација на своите фанови.

Благодарение на здравствените навики кои таа сподели во посебна програма, Клои успеа да врати формата само три месеци откако се породи.

Не е изненадување, што таа нејзина упорност беше забележано и од спортски бренд кој работеше со Клои на создавањето нова линија преставена минатата недела во Менхетен.

You May Also Like