Фармерки со патент одзади

По превртените фармерки и бодијата со предна танга, на пазарот стигнаа и фармерки, кои имаат заден наместо преден патент.

Некои тоа го сметаат за бизарно и кич и тврдат дека премногу алудира на секс. А, други пак, го гледаат како нешто ново и модерно.

Засега, фармерките се продаваат во две големини и чинат 14 долари.

You May Also Like