(Видео) Инсерти од Статуа фест

Минатиот викенд во Скопје се одржа фестивалот на живи статуи „Статуа фест“ на кој покрај бројните изведувачи, двете фестивалски вечери беа придружени со бројни настапи на бендови и диџеи.

Видеото кое организаторот го објави, во нешто повеќе од 3 минути ви ги прикажува најубавите моменти и најинтересните кадри од фестивалот.

Се надеваме истиот ќе расте и следната година ќе видиме многу повеќе.

You May Also Like