„Марта“ – нова песна на Стиховен Калибар

Хип хоп артистот Стиховен Калибар со нова песна во овие зимски денови…

Стиховен Калибар со нешто поразлично од она што сме од него навикнати. Воглавно, изминатите две децении пред публиката се претставува со хип хоп нумери кои се пред се со општествено социјална проблематика. Оваа песна е посветена за неговата ќерка Марта, по повод нејзиниот трет роденден.

 

You May Also Like